Poggio ai Bugni 2.0

På lager

327,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Poggio ai Bugni 2.0 dyrkes og produceres på marker der støder op til de

marker hvorpå der produceres Sassicaia 

 

Durerne håndplukkes hvorefter de sorteres og udvælges manuelt.

Fermentering i cirka 1 måned i cement tanke hvorefter den fadlagres i ca 1 år.

Vinen ligger efterfølgende på flaske i ca 4 måneder.

 

Vinen er rig på tanniner men samtidig fyldig, blød og fortryllende med afstemte og ballancerede smagsnuancer.

Vinen er god til rødt kød og oste.

TypeRød
LandItalien
VinproducentValdemone
DyrkningTraditionel
Flaskestørrelse75 cl.
klassifikationIGT
Drue85% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon, 5% Syrah
ProptypeKork
Alkohol14.5%
År2015
OmrådeToscana